Zwangeren

momenteel zijn er geen lessen voor zwangeren.Website-17      Je  bent zwanger! Gefeliciteerd!

Een mooie tijd vol met veranderingen in je lichaam, geest en relaties.

Yoga kan je helpen bij dit proces en bevordert een ontspannen lichaam en bereidt je voor op de bevalling.                                                                                                                                                                                                 .

De lessen omvatten toegepaste houdingen, ademhalingstechnieken en praktische theorie over de bevalling. Ook is er een voornamelijk theoretische(bevallings)les voor partners. De lessen zijn ook geschikt voor alleengaande moeders! Je krijgt na elke les een handout zodat je thuis nog eens alles kunt nalezen en oefenen. Een goed uur voor jezelf om te ontspannen en je voor te bereiden op de komst van je kindje. Je hebt keuze uit een lange cursus(10x) of een korte cursus van 3 lessen (van 1 1/2 uur). De meeste ziekte kostenverzekeringen vergoeden de lessen. Zelf even navragen.

De korte cursus omvat o.a. ademhalingstechnieken ter ondersteuning van de bevalling en informatie over de bevalling zelf en een partnerles, de lange cursus gaat dieper op deze zaken in en bevat ook ontspanningstechnieken ter voorbereiding op de bevalling en de tijd erna!