Yogakiki

 

Yoga KiKi is een onderneming, gericht op welzijn en welbehagen door middel van Hatha  yoga, op een prettige en ontspannen manier in kleine groepen. Op dit moment geef ik, KiKi, de lessen in samenwerking met collegae uit het land, in het Yoga Meditatie Centrum te Goes.

 

Website-6 – Sinds 2003 actief als yogadocente
– 4 jarige Yoga opleiding bij YAN In 2005
– In 2007 aantekening kinderyoga
– In 2012 aantekening zwangerschaps yoga
-In 2013 en 2014 en 2016 retraite georganiseerd in Coja, Portugal- In 2017 specialisatie Restorative  Yoga behaald. In 2019 back Mitra en 80 hours of Iyengar. In 2020 yin 1 en meditatie  Stillnissinyoga 100uur.2020/21 meditatieopleiding Stillnissinyoga en yin en accupresure en essentiele olien. Meditatie opleiding Nigam Overington, stillnissinyoga 2020/21. November 2021 mind walk trainer geworden bij spittercoaching, Tamara Spitter te Veldhoven.
Ik heet KiKi Lassooy. Sinds 2003 ben ik actief als yogadocente en heb in 2005 de 4-jarige yoga opleiding bij YAN succesvol afgerond. Ooit zelf begonnen aan yoga voor mijn gezondheid werd ik al snel bewust van wat yoga met je doet.
In 2007 heb ik mijn aantekening Kinderyoga gehaald bij Helen Purperhart te Almere. Met ingang van 2012 heb  ik de opleiding zwangerschapyoga bij Yoga Academie Nederland gevolgd en heb deze in 2013 succesvol mogen afronden. In 2017 heb ik mijn specialisatie restorative yoga behaald.
Ik gaf samen met  Innersystems workshops  yoga en mindfulness.  Met Yoga Semangat, te Deurne organiseerde ik retraites in Portugal en Frankrijk  sinds 2013. Daarnaast ontwikkel ik mij als yoga docent door bijscholingen te volgen  die goedgekeurd zijn door de vereniging van yogadocenten. Zoals de bijscholing restorative yoga bij Diana van der Gaast. En de bijscholing Back Mitra. Zo heb ik in 2019 een 10daagse iyengar georganiseerd met David Jacobs en Jurgen Muesel, mijn 2 leraren uit Zuid Afrika. Op  17 januari 2020 heb ik  mijn YIN 1; Yin en de 5 elementen leer en meditatie succesvol afgerond. Deze 100 uur bij Stillnissinyoga te Doorn heeft zowel mijn eigen practise als mijn lessen op een dieper niveau gebracht. Daarnaast volgde ik een aanvullende opleiding Yin yoga en accupresure en essentiele olien.
Momenteel volg een jaaropleiding Meditatie bij Nigam Overington van Stillnissinyoga.
De yoga lessen worden in relatief kleine groepen gegeven zodat ik tijd en ruimte heb om de mensen specifieke hulp te bieden. De les begint met een bewustwordingsoefening, gevolgd door asana’s en pranayama. We sluiten elke les af met een meditatie of visualisatie en een  eindontspanning.
Hatha yoga kenmerkt zich door rustige oefeningen  voor iedereen te volgen met als doel; inzicht in je eigen lichaam, geest en handelen te verkrijgen. Het maakt het lichaam soepel, flexibel en zorgt voor een betere doorbloeding en ademhaling. Een lenig of slank lichaam is hiervoor echter niet nodig! Restorative yoga is meer voor herstel en het zenuwstelsel tot rust brengen. Yin yoga werkt op een dieper niveau op het bindweefsel en is meditatief.
Mijn lessen zijn ‘down to earth’  en met een (glim)lach. Door mijn onderwijs ervaring kan ik mijn lessen aanpassen naar ieders behoeften.
Met ingang van 1 Januari 2018 opende ik het yoga meditatie centrum in Goes. Een ruimte waar rust en Zijn centraal staan met een huiselijke twist.