Yoga Meditatie Centrum

img_20171116_124218_6506315

Met ingang van 1 Januari 2018 opende ik het Yoga Meditatie Centrum in Goes. Hiermee komt een lang gekoesterde droom uit om een ruimte te creeeren waar mensen van alle leeftijden laagdrempelig kennis kunnen maken met spiritualiteit.  Een bezinningscentrum voor iedereen die opzoek is naar ruimte en rust. Kort om  een plek midden in Goes voor het beleven, verdiepen en het verbreden van een levensbeschouwelijk visie.  Miv 6 januari 2020 is dit centrum gevestigd op  Schuttershof 11 a te Goes.  Neem gerust contact op wanneer je de ruimte wilt huren.

Omdat ik zelf al vroeg de weldaad van yoga en meditatie  heb ervaren wil ik dit graag uitdragen en andere een kans geven hiermee in aanraking te komen. Yoga is vanuit een hobby mijn passie en een leven stijl geworden. Bij mij kunt u de zachte vormen van yoga ervaren.

www. yogakiki.nl

De docenten zijn zelf verantwoordelijk voor hun lessen en prijzen. Eventuele vragen dan wel klachten dient u bij de desbetreffende docent te stellen of neer te leggen.

Naast yoga is er met ingang van 9 juni 2020 een bescheiden edelstenen winkel open in YMC. Uit nood geboren door de covid-19  periode dat we niet open mochten en ik opzoek was naar mogelijkheden. In mijn edelstenen winkel Kiki Healing Stones geef ik uw advies voor het plaatsen van de juiste edelsteen in uw woonomgeving ter verbetering van uw welzijn.

                                                                Agenda Workshops YMC

9 juni opening Healing stones; home sweet stone.