Testimonials

 Wat anderen over ons zeggen:

"dat wat je nodig hebt"  

Rust, ontspanning en fysieke ontwikkeling. Yoga van Kiki helpt om in balans te blijven, vermindert chronische pijnklachten en maakt sterk, fysiek en mentaal. Kiki heeft aandacht voor verschillen en biedt een warme, veilige sfeer. Yoga-les van Kiki, een groot cadeau voor jezelf!

Rebecca    27 januari 2020  
Onbeperkt  

Ik dacht: Onbeperkt abonnement, daar heb ik toch geen tijd voor. Wat blijkt? Door tijd vrij te maken voor yoga heb ik meer rust en balans, waardoor àlles relaxter en efficiënter gaat. Ook gezondheidsklachten zijn minder geworden.
Prettig om binnen te stappen wanneer en hoe vaak ik wil. En om verschillende vormen van yoga te doen, die elk z’n effect heeft.
Daarbij is Kiki professioneel, persoonlijk en gezellig.

Esther    22 januari 2020  
All  

Als groep oudere yogabeoefenaars waren we erg benieuwd naar de lessen die Kiki ons ging geven . Het was verrassend hoe Kiki begreep wat wij nodig hadden. Met respect voor onze oude lijven kregen we die houdingen aangeboden die ons soepeler maakten. En dat alles in een ontspannen en vrolijke sfeer. Het was een waar genoegen.
Ellen

Ellen    22 januari 2020  
Zalige lessen  

Hele fijne lessen. Mooie rustige stem en goede oefeningen.

Twan    22 januari 2020  
goed bedrijf  

super mooi bedrijf voor alle yoga soorten hatha yin

jesse    21 januari 2020  
All  

Leuke website

Edwin    19 november 2014  
All  

Kiki, ik ben net bij jou begonnen met yoga (maar heb al van enkele anderen les gehad) en ik vind dat je het heel goed doet! Er is een fijne sfeer in het zaaltje, je oefeningen volgen elkaar goed op qua opbouw en rust, je uitleg is prettig. Enne, ik heb zelfs spierpijn de volgende dag! Ik wens je veel succes en plezier als yogajuf! Ik hoor graag t.z.t. meer over de kinderyoga voor mijn dochter(s). Liefs van Thea

Thea    19 november 2014  
All  

Kiki is een lief persoon die je helpt te ontspannen in een prettige omgeving. Elke les is een kado

Jan    19 november 2014